Mira Vatanen

TERAPEUTTI JA KOULUTTAJA

Nimeni on Mira. Omien kipujen myötä heräsin tutustumaan itseeni. Pikkuhiljaa aloin ymmärtämään, että omaan itseeni tutustuminen avaa ovia paljon laajempaan ja runsaampaan elämän kuvaan. Koko elämäni kaikki tasot alkoivat muuttua ulkoisesti ja sisäisesti. Sain myös voimaa ja uskallusta vaihtaa ammattia, jossa olin ollut n.20 vuotta ja ryhdyin palkkatyöläisestä kokopäivä yrittäjäksi.

Vaikka muutokset toivat paljon kipujakin, aloin voimaan henkisesti paremmin. Mitä enemmän tiedostaa itsessään tunne- ja mielensolmuja ja avaa niitä, hyvinvointi lisääntyy. Omaan itseen tutustuminen herätti  kiinnostuksen valo eli energiajärjestelmästämme sekä keho eli fyysisestä järjestelmästämme. Yhdessä valokehon hoitaminen lisää terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Mira Ruuska | Valokeho Mira Ruuska

Olen nyt 14 vuotta tehnyt asiakastyötä ja vetänyt ryhmiä, joiden avulla tietämys ja kokemus  lisääntynyt. Kiitän jokaista tapaamaani asiakasta, siitä opista ja viisaudesta mitä heiltä saan. Pikkuhiljaa  läsnäolon avulla luottamus lisääntyy ja voimme hellittää elämän virtaan.

Oman johdatukseni avulla löysin omat koulutukset ja hoidot. Niiden avullaan olen saanut kasvattaa omat siivet ja juuret syvälle itseeni. Hoidot ja ryhmätyöskentely on tärkeä osa, tässä jatkuvassa muutoksen virrassa.

Intuitiiviset aistit ovat aktivoituneet syvemmin ja avautuneet laajemmin. Selvätuntoisuus ja selvänäköisyys sekä valon kanavointi asettuvat omaan linjaansa. Tätä puolta käytän intuitiivisesti valon ohjauksessa hoito ja ryhmä tapaamisissa.

Asiakastyö opettaa jatkuvasti lisää ja sen kokemuksellisen tiedon haluan jakaa asiakaskohtaamisissa. Opiskelen nyt ohjaajasta Jooganopettajaksi. Tästä saan lisää tietoa ja välineitä ryhmäohjaukseen ja yksilöhoitoihin. Kehon integrointi valo yhteyteen on yksi sielun tehtävistäni.

Koen, että yksiöhoidot ja ryhmä työskentelyt auttavat vapauttamaan ja nopeuttamaa eheytymistämme sekä voimaan paremmin keho-mieli- sielu yhteydessä. Teoriaan ja kokemukseen pohjautuva tieto ihmisen järjestelmästä, auttaa ymmärtämään myös itsessä ja toisissa tapahtuvia muutoksia. Uudistumme tunne- ja mielentasoilla jatkuvasti.

Saamme ymmärrystä omasta itsestä ja henki olemuksestamme. Sielun ja hengen pyhät transformoivat rakenteet näyttäytyvät jo selvemmin ja laajemmin. Elämme ihmeellistä aikaa.

Kuukausikirjeessä jaan tietoani ja kokemusta sen ajan tapahtumista ja energioista. Voit liittyä kirjeen saajaksi sähköpostilinkin kautta.

Some kanavat ovat Face Valokeho ja Insta valokeho sekä youtube valokeho

Toivottavasti kohtaamme Valon ja Kehon Kosketuksin

Lämmöllä Mira

OPINTIENI 

Intuitiivinen/Valonkosketus-energiahoitaja ja kouluttaja 2006-
Koulutettu Hieroja 2010
Luontaishoitaja 2010
Diplomi Shiatsuterapeutti 2011
Diplomi Vyöhyketerapeutti 2012
Jooganopettaja (SJL) Ohjaaja (Opiskelija 2019-

Kuulun Valviran ja LKL:n  (luontaislääketieteen keskusliitto) rekisteriin

 


 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468