Mira Vatanen

TERAPEUTTI JA KOULUTTAJA

Nimeni on Mira. Omien henkisten ja kehollisten kipujen myötä heräsin tutustumaan itseeni. Pikkuhiljaa aloin aavistaa, että omaan itseeni tutustuminen avaa ovia paljon laajempaan ja runsaampaan elämän kuvaan. Koko elämäni kaikki tasot alkoivat muuttua ulkoisesti ja sisäisesti. Sain myös voimaa ja uskallusta vaihtaa ammattia, jossa olin ollut n.20 vuotta ja ryhdyin palkkatyöläisestä kokopäivä yrittäjäksi.

Vaikka muutokset toivat paljon kipujakin, aloin voimaan henkisesti paremmin. Mitä enemmän tiedostaa itsessään tunne- ja mielensolmuja ja avaa niitä, hyvinvointi lisääntyy. Omaan itseen tutustuminen herätti  kiinnostuksen valo eli energiajärjestelmästämme sekä keho eli fyysisestä järjestelmästämme. Yhdessä valokehon hoitaminen lisää terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Mira Ruuska | Valokeho Mira Ruuska

Olen 14 vuotta tehnyt asiakastyötä ja vetänyt ryhmiä, joiden avulla tietämys ja kokemus jatkuvasti lisäntyy. Kiitän jokaista tapaamaani ihmistä, siitä valtavasta opista ja viisaudesta jota saan. Sillä tiedolla ja kokemuksella autan asiakkaitani.

Oman johdatukseni avulla löysin koulutukset ja hoidot. Niiden avullaan olen saanut kasvattaa omat siivet ja juuret syvälle itseeni. Hoidot ja ryhmätyöskentelyt on ollut minulle tärkeää, tässä jatkuvassa muutoksen tuulessa.

Asiakastyö opettaa jatkuvasti lisää ja sen kokemuksellisen tiedon haluan jakaa asiakaskohtaamisissa. Opiskelen jatkuvasti lisää, nyt opiskelen Jooganopettajaksi. Tästä saan lisää tietoa ja välineitä ryhmäohjaukseen ja yksilöhoitoihin.

Koen, että yksiöhoidot ja ryhmä työskentelyt auttavat vapauttamaan ja nopeuttamaa eheytymistämme sekä voimaan paremmin keho-mieli- sielu yhteydessä. Teoriaan ja kokemukseen pohjautuva tieto ihmisen järjestelmästä, auttaa ymmärtämään myös itsessä ja toisissa tapahtuvia muutoksia. Uudistumme tunne- ja mielentasoilla jatkuvasti. Saamme ymmärrystä omasta itsestä ja henki olemuksestamme.

Teen video tallenteita erilaisista tavoista mennä Sisäiseen Itseen. Videot ovat hoidollisia ja antavat tietoa kokemuksen pohjaksi. Videoita voi katsoa youtube valokeho kanavasta.

Myös Kuukausikirjeessä jaan tietoani ja kokemusta sen ajan tapahtumista ja energioista. Voit liittyä kirjeen saajaksi sähköpostilinkin kautta. Löytyy pääsivulta.

Valon ja Kehon Kosketuksin

Mira

 


OPINTIENI Hoitajana

Intuitiivinen/Valonkosketus-energiahoitaja ja kouluttaja 2006-
Koulutettu Hieroja 2010
Luontaishoitaja 2010
Diplomi Shiatsuterapeutti 2011
Diplomi Vyöhyketerapeutti 2012
Jooganopettaja (SJL) Opiskelija 2019-

Kuulun Valviran ja LKL:n  (luontaislääketieteen keskusliitto) rekisteriin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Uusi osoite : Polttolinja 37, Tahkonkaari Kuokkala/Jyväskylä

Sisäänkäynti Tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon vieressä on pieni puisto. Valokeho on puistoa vastapäätä Tahkonkaarella.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468