Kurssit

VALOKEHO

ValonKosketus jatkokoulutus Trasformaatio-oppi

Transformaatio-oppi
Valon Kosketus -hoidon jatkokoulutus alkaa Jyväskylässä 2021

Koulutuksessa pyrimme ymmärtämään aikamme suurta tietoisuusmuutosta kolmannen ulottuvuuden tasolta neljänteen ja viidenteen. Siirtymä aiheuttaa muutoksia ihmisen tietoisuudessa, energiarakenteissa ja biologiassa.
Näiden muutosten yhteydessä ihmiset kokevat puhdistumista vanhoista energioista, mielen malleista ja kohtaloon liittyvistä sidoksista (karma).

Puhdistumisen aikana nousee esiin alkuvoimaisia tunnetiloja, fyysisiä ja psyykkisiä oireita ja sairauksien kaltaisia kokemuksia, joihin ei löydy lääketieteellisiä syitä.
Biologiamme reagoi energioiden värähtelytaajuuksien nousuun näillä oireilla, sekä uupumuksen ja väsymyksen tunteilla.

Valon Kosketus Transformaatiohoito auttaa ihmisiä näissä muutosoireissa. Koulutuksen tarkoituksena onkin, että Valon Kosketus -hoitajat oppisivat tunnistamaan ja erottelemaan transformaation eri vaiheita ja auttamaan niissä oireissa ja prosesseissa ihmisiä.
Tavoitteena on vapauttaa ihmiset erilaisista ehdollistumista kohti sisäisen itseyden todellisuutta ja toteutumista. Kirkkaustila ei ole maadoittumatonta leijailemista maallisen todellisuuden yläpuolella, vaan ihmisyyden täyttä toteutumista kaikilla tasoilla.
Maa kohoaa yhdessä ihmiskunnan kanssa. Liitymme maan kristalliseen valoverkkoon uudenlaisin sitein, jotka syntyvät tämän prosessin seurauksena. Tuloksena on Itsessään lepäävä, sielutietoinen, vastuullinen ja moniulotteinen ihminen.

Koulutus sisältää neljä jaksoa, joissa seurataan siirtymää kolmannelta tietoisuustasolta viidenteen.
Jakso 1.
Mitä on transformaatio. Transformaation ensimmäiset vaiheet, herääminen ja puhdistuminen. Valojuurien kehittyminen ja niiden merkitys. Lineaarisesta ajattelusta ja kokemisesta kvanttitietoisuuteen. Mentaaliset muutokset. Visuaaliset meditaatiot ja hoitoharjoitukset.
Jakso 2.
Kristallitietoisuus ja kristallikeho. Transformaation kaksi seuraavaa vaihetta, mentaalinen kirkastuminen. Ylösnousemuschakrat ja niiden merkitys eetterikehon rakennemuutoksessa ja valmistautumisessa neljänneltä tasolta viidenteen. Visuaaliset meditaatiot ja hoitoharjoitukset.
Jakso 3.
Siirtymä viidenteen tasoon. Sydämen valojuuri ja uusi Elämänpuu. Somachakra ja eteerinen soluja uudistava nektari. Eetterikehon elävöittäminen. Enkeliminuuden yhdistyminen sielusydämeen ja kosminen tietoisuus. 5. ulottuvuuden kristallinen aura ja säde-energiat. Visuaaliset meditaatiot ja hoitoharjoitukset.
Jakso 4.
Uusi Elämänpuu ja 12 dna -tasoa. Liittyminen uuteen maahan ja ihmisenä olemisen elävä valoportaali. Visuaaliset meditaatiot ja hoitoharjoitukset.

Koulutuksen hinta 1400€ sis alv 24%, koulutusmateriaalit.
Tämä koulutus on tarkoitettu ainoastaan ValonKosketus-peruskoulutuksen käyneille.

Jyväskylässä alkavan koulutusjakson päivämäärät
La-Su 20-21.3.2021 La Klo 10:00-18:00 Su Klo 9:00-17:00
La-Su 8.5-9.5.2021
La-Su 14-15.8.2021
La-Su 2-3.10.2021

Lisäinfoa ja ilmoittautuminen mira@valokeho.fi
Koulutuspaikka Hooitohuone Valokeho

Hoitotila | Valokeho Mira Ruuska

valonkosketus
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Uusi osoite : Polttolinja 37, Tahkonkaari Kuokkala/Jyväskylä

Sisäänkäynti Tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon vieressä on pieni puisto. Valokeho on puistoa vastapäätä Tahkonkaarella.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468