Kurssit

VALOKEHO

ValonKosketus-hoidon jatkokoulutus 2023

Valon Kosketus -hoidon jatkokoulutus alkaa Jyväskylässä Maaliskuussa 25.3-26.3
Jyväskylässä alkavaan koulutukseen voi tulla mukaan myös toisen ohjaajan ohjauksessa energiahoito koulutuksen käyneet.

Koulutuksessa pyrimme ymmärtämään aikamme suurta tietoisuusmuutosta, transformaatiota.
Siirtymä aiheuttaa muutoksia ihmisen tietoisuudessa, energiarakenteissa ja biologiassa.
Näiden muutosten yhteydessä ihmiset kokevat puhdistumista vanhoista energioista, mielen malleista ja kohtaloon liittyvistä sidoksista.

Muutoksen aikana nousee esiin alkuvoimaisia tunnetiloja, fyysisiä ja psyykkisiä oireita ja sairauksien kaltaisia kokemuksia, joihin ei löydy lääketieteellisiä syitä. Biologiamme reagoi energioiden värähtelytaajuuksien nousuun näillä oireilla, sekä uupumuksen ja väsymyksen tunteilla.

Valon Kosketus energiahoito pyrkii auttamaan ihmisiä näissä muutosoireissa. Koulutuksen tarkoituksena onkin, että perusjakson käyneet oppisivat tunnistamaan ja erottelemaan transformaation eri vaiheita ja auttamaan niissä oireissa ja prosesseissa itseä ja toisia.
Tavoitteena on vapauttaa ihmiset erilaisista ehdollistumista kohti sisäisen itseyden todellisuutta ja toteutumista.
Kirkkaustila ei ole maadoittamatonta leijailemista maallisen todellisuuden yläpuolella, vaan ihmisyyden täyttä toteutumista kaikilla tasoilla.
Maa kohoaa yhdessä ihmiskunnan kanssa. Liitymme maan kristalliseen valoverkkoon uudenlaisin sitein, jotka syntyvät tämän prosessin seurauksena. Tuloksena on lopulta Itsessään lepäävä, sielutietoinen, vastuullinen ja moniulotteinen ihminen.

Koulutuksessa kuljetaan henkilökohtaista tietoisuuden laantumisen polkua. Ymmärrys ihmisen henkisestä perimästä alkaa avautumaan laajemmin ja korkeammin ja vahvistaa valo yhteyttä. Syvennämme ymmärrytämme valokehoon ja sen ihmeelliseen olemukseen itsessämme.

Koulutus sisältää neljä jaksoa, joissa seurataan siirtymää kolmannelta tietoisuustasolta viidenteen.
Jakso 1.
Mitä on transformaatio. Transformaation ensimmäiset vaiheet, herääminen ja puhdistuminen. Valojuurien kehittyminen ja niiden merkitys. Lineaarisesta ajattelusta ja kokemisesta kvanttitietoisuuteen. Mentaaliset muutokset. Lähi kohtaamisissa teemme tietoisuutta avaavia  meditaatioita ja ryhmän kesken hoitoharjoituksia. Teemme myös luovia- ja liike harjoituksia. Viikonloppu antaa kokemuksellista tietoa valokehon muutoksesta ja miten se näyttäytyy jokaisen henkilökohtaisessa elämässä. Saamme ymmärrystä ja välineitä kohdata tietoisuuden muutoksesta johtuvia tilanteita.
Jakso 2.
Kristallitietoisuus ja valokeho. Transformaation kaksi seuraavaa vaihetta, mentaalinen kirkastuminen. Ylösnousemus chakrat ja niiden merkitys eetterikehon rakennemuutoksessa ja valmistautumisessa neljänneltä tasolta viidenteen. Viikonloppuna teemme tietoisuutta avaavia  meditaatioita ja ryhmän kesken hoitoharjoituksia. Teemme myös luovia- ja liike harjoituksia. Viikonloppu antaa kokemuksellista tietoa valokehon muutoksesta ja miten se näyttäytyy jokaisen henkilökohtaisessa elämässä. Saamme ymmärrystä ja välineitä kohdata tietoisuuden muutoksesta johtuvia tilanteita.
Jakso 3.
Sydämen valojuuri ja uusi valokeho. Eteerinen solu ja uudistava nektari. Eetterikehon elävöittäminen. Enkeliminuuden yhdistyminen sielusydämeen ja kosminen tietoisuus. 5. ulottuvuuden kristallinen aura ja säde-energiat. Viikonloppuna teemme tietoisuutta avaavia  meditaatioita ja ryhmän kesken hoitoharjoituksia. Teemme myös luovia- ja liike harjoituksia. Viikonloppu antaa kokemuksellista tietoa valokehon muutoksesta ja miten se näyttäytyy jokaisen henkilökohtaisessa elämässä. Saamme ymmärrystä ja välineitä kohdata tietoisuuden muutoksesta johtuvia tilanteita.

Jakso 4.
Uusi Elämänpuu ja 12 dna -tasoa. Liittyminen uuteen maahan ja ihmisenä olemisen elävä valoportaali. Viikonloppuna teemme tietoisuutta avaavia  meditaatioita ja ryhmän kesken hoitoharjoituksia. Teemme myös luovia- ja liike harjoituksia. Viikonloppu antaa kokemuksellista tietoa valokehon muutoksesta ja miten se näyttäytyy jokaisen henkilökohtaisessa elämässä. Saamme ymmärrystä ja välineitä kohdata tietoisuuden muutoksesta johtuvia tilanteita.

Jyväskylässä alkavan koulutusjakson päivämäärät
La-Su 25.-26.3.2023 La Klo 10:00-18:00 Su Klo 9:00-17:00
La-Su 27.-28.5.2023
La-Su 12-13.8.2023
La-Su 30.9-1.102023
Lisäksi zoomi tapaamisia lähijaksojen välissä, tästä sovitaan yhteisesti.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen mira@valokeho.fi
Koulutuspaikka Hoitohuone Valokeho. Huoneella voi yöpyä pitkämatkalaiset maksutta.
Koulutuksen hinta 1550€ sis alv 24%. Koulutuksen voi maksaa 4 erässä (387,50€) tai 7 erässä (221,45€).

Kuva Jani Salonen

]

Kuva Jani Salonen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468