Hoidot

VALOKEHO

ValokehonShiatsu 120 min

Hoito sisältää alku ja loppukeskustelun. Aluksi tehdään shiatsuhierontaa ja lopuksi intuitiivista valokosketus energia hoitoa.

Shiatsu on japanilainen akupainallushieronta. Koko kehon energiaradat käsitellään painallusten ja venytysliikeitä käyttäen. Hieronta tehdään vaatteiden läpi asiakkaan ollessa patjalla.
Shiatsun avulla hoidetaan mm. stressiä, päänsärkyä, unettomuutta,selkäkipuja ja ruuansulatusvaivoja. Parantaa verenkiertoa ja nesteainavaihduntaa. Käsittely on stressiä vähentävä ja henkisesti virkistävä. Käsittelyn tarkoituksena on edistää energiavirtauksia, luoda rentoutumisen tunnetta sekä vähentää ja parantaa kipuoireita. Hieronta avaa tukkoisia ja jännittyneitä alueita ja vahvistaa heikkoja ja tunnottomia alueita.

Energiahoito avaa kehoa, jolloin tunnevirrat alkaavat virtaamaan paremmin. Energiahoito on lempeää valon kosketusta. Hoito tehdään intuitiivisesti eheytten kehon omia energiajärjestelmiä.


🍓 KIRJALLINEN YHTEENVETO
Nyt on mahdollista tilata lisäpalveluna hoitojen jälkeen kirjallinen yhteenveto hoidosta ja siinä nousseisiin aiheisiin hintaan 19€. Lisätietoa tuotepalvelut kohdasta.

hoitotop

Varaa aika ja tarkasta voimassaolevat hinnat hinnastostamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Uusi osoite : Polttolinja 37, Tahkonkaari Kuokkala/Jyväskylä

Sisäänkäynti Tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon vieressä on pieni puisto. Valokeho on puistoa vastapäätä Tahkonkaarella.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468