Valokehon Sisäinen lapsi valmennus

Varaa aika ja tarkasta voimassaolevat hinnat hinnastostamme.

Sisäinen lapsi valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat käydä läpi omaa syntymän synkroniaa.

Sisäisen lapsen kehitys heijastelee biologiaamme. Valmennuksessa käymme läpi lapsen 3 kehitysvaiheita kohdussa sekä neljännen syntymän jälkeisen vaiheen.

Jokaisessa vaiheessa käymme läpi mennyttä peilaten sitä tämän hetken haasteitiin ja mahdollisuuksiin. Katsomme asioita moni ulotteisesti, saaden ymmärrystä ja näkökulmia tulevaan ja nyt hetkeen.

Otamme mukaan myös energiakeskusten näkökulmat ja mielen ja tunneympäristön kehitys vaiheet.  Oman nyt hetken ikä ja näkökulmat yhdistäen.

Valmennuksia on kahdenlaisia lähivalmennus ja verkkovalmennus. Näistä lisätietoja alla.

1. Lähivalmennus: 

Valmennus on vuoden mittainen sisältäen 4 lähi tapaamis kertaa sekä etä kohtaamisia zoomin välityksellä  3 kertaa vuoden aikana. Lähitapaamiset on 2 h kestoisia. Etä tapaamiset ovat 1h ja ajoittuvat tapaamiskohtien väliin. Ajankohdat sovitaan yhteisesti peilaten syntymän synkroniaa. Ensimmäinen tapaaminen antaa lähtökohdan, nyt hetken josta lähdemme liikkeelle. Lähitapaamiset ovat n. 3 kuukauden välein ja etätapaamiset 2 kk välein. Varaa aika suoraan ajanvarauskalentereista kohdasta valokehon sisäinen lapsi valmennus. Lähitapaamiset ovat hoitohuone valokehossa.

Valmennuksessa on keskustelu ja hoidollinen osuu lähijaksoissa. Tehtäviä lähitapaamisten välissä jotka käydään läpi zoomi kohtaamisissa. Valmennus sisältää välitehtäviä joita käymme läpi yhteisesti. Tehtävät sisältävät liikeharjoituksia, meditaatio ja kirjoitus tehtäviä.

2. Verkkovalmennus: 

Valmennus on vuoden mittainen sisältäen zoomin kautta 8 tapaamis kertaa. Zoomi tapaamiset on 1,5 h kestoisia. Ajankohdat sovitaan yhteisesti peilaten syntymän synkroniaa. Ensimmäinen zoomikohtaaminen antaa lähtökohdan, nyt hetken josta lähdemme liikkeelle. Zoomi kohtaamiset ovat n. 5 viikon välein. Varaa verkkokoulutus maksamalla varausmaksu 100€ verkkokaupasta. Ole yhteydessä mira@valokeho.fi niin sovitaan yhdessä valmennuksen ajankohdat.

Verkko valmennuksessa on keskustelu ja etä energiahoito osuu. Valmennus sisältää välitehtäviä joita käymme läpi yhteisesti. Tehtävät sisältävät liikeharjoituksia, meditaatio ja kirjoitus tehtäviä.

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta on 572€ sis alv. Valmennuksen voi maksaa neljässä erässä  valmennuksen aikana. Laskutus sovitaan valmennuksen alkaessa kirjallisella sopimuksella.

Verkkovalmennuksen varausmaksu 100 € maksetaan  verkkokaupassa ja vähennetään loppulaskusta.

Yhteys sisäiseen lapseen avaa ihan uudenlaisen maailman. Lisää itsetuntemusta ja avaa synkronian ymmärryksen omassa elämässä.

Shopping Cart
Scroll to Top